Насіння Кабачок-цукіні Скворушка Яскрава 20 г
Насіння Кабачок-цукіні Скворушка Яскрава 20 г
Умови повернення та обміну
25 ₴
20 г
20 ₴ від 5 шт.
Мін. сума замовлення у продавця 350 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
50 - 100 ₴
Нова Пошта
70 - 150 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Насіння Кабачок-цукіні Скворушка
Вага Упаковка: 20 г
Сорт: ранньостиглий
Виробник: Яскрава
Кабачок-цукіні Скворушка - один з кращих сортів кабачка-цукіні для вирощування на дачі. Кабачок – рослина нескладної агротехніки, з якою впорається навіть новачок. Швидкоплідність культури особливо цінується у садівників – при вирощуванні розсадним способом молоді кабачки можна збирати вже наприкінці травня.
При якісному догляді грядка кабачків дозволяє забезпечити сімома плодами для щоденного споживання, закласти кабачки на зберігання в морозилку та в домашніх умовах приготувати різні консерви на зиму. Кабачки-цукіні в процесі консервування зберігають колір і форму нарізаних шматочків, заморожування продукту дозволяє максимально зберегти харчову цінність кабачка як дієтичного продукту.
Кабачок Скворушка (цукіні) — опис сорту:
- ранньостиглий сорт типу цукіні;
- вегетаційний період - 35-40 днів;
- кущовий;
- для відкритого ґрунту та вирощування під плівкою;
- посадка насінням або 25-30-денною розсадою;
- посадка - кінець квітня-початок травня;
- жіночий тип цвітіння;
- прибирання - з червня по жовтень;
- плоди - циліндричної форми, довжина - 20-25 см, маса - 300-500 г;
- кірка – зеленого кольору, тонка;
- транспортабельність - хороша;
- м'якоть - світло-салатового забарвлення;
- врожайність - 8-10 кг/кв. м;
- висока стійкість до холоду та посухи;
- норма витрати насіння – 0,4 г/кв. м.
Теплолюбні кабачки висаджують лише у прогрітий ґрунт. Для отримання раннього врожаю посадку кабачків на розсаду починають наприкінці березня, щоб наприкінці квітня 25-30-денну розсаду можна було висадити у ґрунт. Насіння кабачки висаджують на початку травня, коли земля прогріється до 10-12 градусів.
Посадка кабачка та догляд за культурою – традиційний, як для гарбузових рослин. Відстань між кущами залишають 80 см. При посадці насіння (2-3 шт. на лунку) заглиблюють на 4-6 см. Після появи сходів у гнізді залишають найсильнішу рослину. Поливати кабачки – 2 рази на тиждень теплою водою.
Особливості:
- скороплідність та висока врожайність;
- відмінний смак м'якоті та універсальне застосування плодів;
- сорт добре переносить похолодання та посуху;
- нескладний догляд - впорається навіть новачок.
Характеристики
Виробник
яскрава
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
кабачок
Вид
однорічні
Висота рослин
низькорослі
Ступінь дозрівання
ранньостиглий
Тип вирощування
теплично-польові
Додаткові властивості
висока врожайність, стійкий до хвороб
Посухостійкість
так
Холодостійкість
так
Кількість
1 шт
Особливості
вагові овочі
Колір плоду
зелений
Репродукція
1-а
Вага
20 г
Вік розсади
20-25 днів
ГМО
ні
Терміни посіву
травень