Гарбуз Гілея Садиба центр 10 г
Гарбуз Гілея Садиба центр 10 г
Умови повернення та обміну
25 ₴/уп.
10 г
Мін. сума замовлення у продавця 350 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
50 - 100 ₴
Нова Пошта
70 - 150 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата на картку «Приватбанк»
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Насіння Гарбуз Гілея
Вага упаковка – 10 г
Сорт - середньостиглий (95-105 днів)
Виробник - Садиба центр
Гарбуз Гілея - середньостиглий (95-105 днів) сорт мускатного гарбуза для вирощування на суходолі й на зрошуванні. Плоди кулястої або короткої овальної форми, вагою 6,0-9,0 кг, помаранчевого забарвлення з рожевим відтінком. Шкірка гарбуза тонка, м'якуш червоно-помаранчевий, товстий (до 10 см), крихкої текстури, соковито-солодкий із значним вмістом каротину. Плоди гарно транспортуються, добре зберігаються - до 12 місяців. Врожайність на суходолі 4,5 кг/м2, при зрошуванні до 11,0 кг/м2. Універсального використання – з нього готують каші, печуть пироги й кекси, а також смажать і запікають. А з достиглих плодів отримують смачне і корисне гарбузове насіння.
Вирощування
Висівають культуру, коли ґрунт прогріється до 10-12°С і мине загроза весняних приморозків. Глибина загортання насіння 5-6 см. Оптимальна температура для проростання 18-22°С, а для росту й формування врожаю 25-27°С. Зниження температури після появи сходів до -1°С призводить до загибелі паростків, в період квітування при +12-15°С можливе опадання бутонів і квіток. Оптимальна густота стояння 1,5-2 рослини/м2. Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.
Характеристики
Виробник
Садіба центр
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посадочне
Культура
гарбуз
Вид
однорічні
Висота рослин
низькорослі
Ступінь дозрівання
середньостиглий
Тип вирощування
польові
Додаткові властивості
висока врожайність, хороша лежкість
Посухостійкість
так
Холодостійкість
ні
Кількість
1 шт
Особливості
вагові овочі
Колір плоду
сірий
Репродукція
1-а
Вага
10 г
ГМО
ні
Терміни посіву
травень