Буряк столовий Мармеладка НК-Еліт (Фасовка: 10 г)

Буряк столовий Мармеладка НК-Еліт (Фасовка: 10 г) від компанії ᐉ АГРОМАГАЗИН «ELIT-AGRO» / ТОВАРИ для будинку, саду, городу - фото 1
15 ₴
10 г
12 ₴ від 10 шт.
Мін. сума замовлення у продавця 350 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
50 - 100 ₴
 Нова Пошта
70 - 150 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Буряк столовий Мармеладка
Вага упаковка: 
10 г
Сорт: середньоранній
Виробник: НК-Еліт, Україна

Буряк Мармеладка – середньоранній –105-122 днів. Врожайний. Коренеплід круглої форми, легко виривається, маса 190-350г, без серцевини. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Врожайність 4,2-4,7 кг/м2. Для дитячого та дієтичного харчування.
Культура щодо жароміцна. Сорт стійкий до хвороб. Коренеплоди добре зберігаються всю зиму без втрат смакових та товарних якостей. При пізньому посіві (1-10 червня) одержують коренеплоди, які краще зберігаються взимку.

АГРОТЕХНІКА: Буряк краще росте на багатих, родючих ґрунтах із нейтральною реакцією. На важких ґрунтах її потрібно вирощувати на грядах.
Найкращі попередники - рання картопля, огірок, цибуля, гарбуз, кабачки.
Восени на ділянку під буряки вносять перегній, за потреби ґрунт вапнують, навесні вносять комплексне мінеральне добриво.
Насіння висівають наприкінці квітня - на початку травня на глибину 2-4 см в рядки з міжряддями 25-30 см і відстанню між насінням 8-10 см. Проріджування не потрібно.
Надалі догляд полягає в розпушуванні, регулярному підживленні та поливі.
Насіння буряків можна висівати під зиму наприкінці жовтня – на початку листопада.
Регулярне вживання сприяє зниженню холестерину у крові.

Характеристики

Виробник
НК Еліт
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
буряк
Вид
однорічні
Висота рослин
низькорослі
Показати всі