Буряк столовий Мармеладка НК-Еліт (Фасовка: 10 г)
Буряк столовий Мармеладка НК-Еліт (Фасовка: 10 г)
Умови повернення та обміну
15 ₴
10 г
12 ₴ від 10 шт.
Мін. сума замовлення у продавця 350 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
50 - 100 ₴
Нова Пошта
70 - 150 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Буряк столовий Мармеладка
Вага упаковка: 10 г
Сорт: середньоранній
Виробник: НК-Еліт, Україна
Буряк Мармеладка – середньоранній –105-122 днів. Врожайний. Коренеплід круглої форми, легко виривається, маса 190-350г, без серцевини. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, без білих прожилок, соковитий, ніжний, солодкий. Врожайність 4,2-4,7 кг/м2. Для дитячого та дієтичного харчування.
Культура щодо жароміцна. Сорт стійкий до хвороб. Коренеплоди добре зберігаються всю зиму без втрат смакових та товарних якостей. При пізньому посіві (1-10 червня) одержують коренеплоди, які краще зберігаються взимку.
АГРОТЕХНІКА: Буряк краще росте на багатих, родючих ґрунтах із нейтральною реакцією. На важких ґрунтах її потрібно вирощувати на грядах.
Найкращі попередники - рання картопля, огірок, цибуля, гарбуз, кабачки.
Восени на ділянку під буряки вносять перегній, за потреби ґрунт вапнують, навесні вносять комплексне мінеральне добриво.
Насіння висівають наприкінці квітня - на початку травня на глибину 2-4 см в рядки з міжряддями 25-30 см і відстанню між насінням 8-10 см. Проріджування не потрібно.
Надалі догляд полягає в розпушуванні, регулярному підживленні та поливі.
Насіння буряків можна висівати під зиму наприкінці жовтня – на початку листопада.
Регулярне вживання сприяє зниженню холестерину у крові.
Характеристики
Виробник
НК Еліт
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
буряк
Вид
однорічні
Висота рослин
низькорослі
Ступінь дозрівання
середньостиглий
Тип вирощування
польові
Додаткові властивості
хороша лежкість
Посухостійкість
так
Холодостійкість
так
Кількість
1 шт
Особливості
вагові овочі
Колір плоду
бордовий
Репродукція
еліта
Вага
10 г
ГМО
ні
Терміни посіву
травень