Буряк столовий Кросбі НК-Еліт (Фасовка: 20 г)
Буряк столовий Кросбі НК-Еліт (Фасовка: 20 г)
Умови повернення та обміну
20 ₴
20 г
16 ₴ від 10 шт.
Мін. сума замовлення у продавця 350 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
50 - 100 ₴
Нова Пошта
70 - 150 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Буряк столовий Кросбі
Вага упаковка: 20 г
Сорт: середньостиглий
Виробник: НК-Еліт, Україна
Середньостиглий – 100-120 днів. Коренеплід круглий, злегка плескатий, гладкий, діаметром 7-11см, висотою 6-10см, масою 145-320г; заглиблений у землю наполовину. Забарвлення коренеплоду темно-червоне. М'якуш ніжний, темно-червоний, без кілець. Врожайність 3,2-4,5 кг/м2. Добре зберігається взимку. Використовують для отримання ранньої пучкової продукції та тривалого зимового зберігання.
АГРОТЕХНІКА: Буряк краще росте на багатих, родючих ґрунтах із нейтральною реакцією. На важких ґрунтах її потрібно вирощувати на грядах.
Найкращі попередники - рання картопля, огірок, цибуля, гарбуз, кабачки.
Восени на ділянку під буряки вносять перегній, за потреби ґрунт вапнують, навесні вносять комплексне мінеральне добриво.
Насіння висівають наприкінці квітня - на початку травня на глибину 2-4 см в рядки з міжряддями 25-30 см і відстанню між насінням 8-10 см. Проріджування не потрібно.
Надалі догляд полягає в розпушуванні, регулярному підживленні та поливі.
Насіння буряків можна висівати під зиму наприкінці жовтня – на початку листопада.
Регулярне вживання сприяє зниженню холестерину у крові.
Характеристики
Виробник
НК Еліт
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
буряк
Вид
однорічні
Висота рослин
низькорослі
Ступінь дозрівання
середньостиглий
Тип вирощування
польові
Додаткові властивості
хороша лежкість
Посухостійкість
так
Холодостійкість
так
Кількість
1 шт
Особливості
вагові овочі
Колір плоду
бордовий
Репродукція
еліта
Вага
20 г
ГМО
ні
Терміни посіву
травень