Насіння Селера коренева Едвард Яскрава 0,2 г

Насіння Селера коренева Едвард Яскрава 0,2 г від компанії ᐉ АГРОМАГАЗИН «ELIT-AGRO» / ТОВАРИ для будинку, саду, городу - фото 1
10 ₴
0,2 г
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Виробник
яскрава
Країна виробництва
Україна
Вид культури
інше
Додатково
холодостійкість
Вага
0.2 г
Культура
Сельдерей

Опис

Насіння Селера коренева Едвард
Вага упаковка:
0,2 г
Сорт: ранньостиглий
Виробник: Яскрава

Селера Едвард - смачний сорт з коренеплодами красивої форми, які містять корисну м'якоть. Її часто використовують у лікувальних та косметичних цілях, знімаючи запальні процеси. Овочі та молоде листя відмінно підходять для здорового харчування. Їх використовують у салатах, тушкують або запікають з м'ясом, варять у супах. М'якуш надає стравам приємної пікантності, насичує організм мінералами, вітамінами, ефірними маслами. В Україні можна вирощувати великі соковиті коренеплоди сорту Едвард, якщо закупити якісне насіння та дотримуватися агротехніки.

Характеристика Селера кореневої Едвард 0.2 г:

  • корінь округлої форми;
  • маса 300-400 г;
  • шкірка світла;
  • зверху листя на довгих тонких черешках, як у петрушки;
  • смак із пряними нотками, приємний;
  • дозрівання середньораннє;
  • використовується свіжим, тушкованим, маринованим;
  • вирощується через розсаду;
  • овоч зберігається до 6 місяців;
  • Хороша стійкість до захворювань.

Як посіяти насіння селери кореневого та пересадити розсаду у відкритий ґрунт.

Для селери потрібно створити сприятливі умови, посів проводять у лютому-березні, використовуючи ящик з живильним субстратом. Перед цим посівний матеріал варто проростити. Полив проводять із пульверизатора. Сходи пікірують із двома листочками по окремих торф'яних стаканчиках. Розсада добре реагує на підживлення, вологий та пухкий субстрат. Наприкінці квітня її гартують, щоб у першому тижні травня пересадити на грядки. Між лунками залишають дистанцію 50 см, землю ущільнюють, можна мульчувати. Збір проводять за один раз, коренеплоди сортують, відправляють на реалізацію, переробку чи зберігання.