Насіння Перець солодкий Стрючок 0.3 г

Насіння Перець солодкий Стрючок 0.3 г від компанії ᐉ АГРОМАГАЗИН «ELIT-AGRO» / ТОВАРИ для будинку, саду, городу - фото 1
15 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Виробник
Садіба центр
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
перець
Вид
однорічні
Висота рослин
середньорослі
Ступінь дозрівання
середньостиглий
Тип вирощування
теплично-польові
Додаткові властивості
висока врожайність
Посухостійкість
так
Холодостійкість
ні
Кількість
1 шт
Особливості
вагові овочі
Колір плоду
червоний
Репродукція
еліта
Вага
0.3 г
Вік розсади
20-25 днів
ГМО
ні
Терміни посіву
березень

Опис

Насіння Перець солодкий Стрючок
Вага упаковка:
 0.3 г
Сорт: середньопізній (100-121 день)
Виробник: Традиція, Україна

Перець Стрючок – середньопізній сорт солодкого перцю, який за формою та розміром точнісінько як гострий. Плоди довгі та тонкі, червоного кольору, масою 30-50 г. Урожайний, плодоносить до морозів. Має універсальне призначення у кулінарії. Насіння висівайте на розсаду в лютому-березні, у віці 60-65 днів пересадіть на постійне місце після загрози заморозків у похмурі дні або у вечірній час. Щоб отримати хороший урожай – постачати розсаду рівномірним, хорошим поливом.

Вирощування

Сорт для вирощування у відкритому ґрунті та теплицях через розсаду. Вже при 13 ° С починається проростання насіння, висаджують розсаду на постійне місце після того, як пройдуть заморозки і досягне 60 - 65 добового віку. Щільність стояння становить 3 – 6 рос/м². Спека та низька вологість ґрунту викликає опад зав'язі та квітів. Температура нижче 15 ° С викликає уповільнення розвитку або повне припинення зростання. Оскільки рослина світлолюбна, її потрібні добре освітлені та добре зволожені ділянки, недостатня кількість світла та вологи призводить до формування неякісних плодів. Перець досить вимогливий до родючості ґрунту та кількості поживних речовин. Не щільний, родючий з нейтральною реакцією та великим вмістом органіки ґрунт позитивно впливає на якість урожа