Буряк столовий Гранатовий сік (Італія) НК-Еліт (Фасовка: 50 г)
Буряк столовий Гранатовий сік (Італія) НК-Еліт (Фасовка: 50 г)
55 ₴
50 г
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Виробник
НК Еліт
Країна виробництва
Італія
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
буряк
Вид
однорічні
Висота рослин
низькорослі
Ступінь дозрівання
середньостиглий
Тип вирощування
польові
Додаткові властивості
хороша лежкість
Посухостійкість
так
Холодостійкість
так
Кількість
1 шт
Особливості
вагові овочі
Колір плоду
бордовий
Репродукція
еліта
Вага
50 г
ГМО
ні
Терміни посіву
травень
Опис
Буряк столовий Гранатовий сік
Вага упаковка: 50 г
Сорт: середньостиглий
Виробник: НК-Еліт, Італія
Середньостиглий, високоврожайний. М'якуш темно-червоний, дуже смачний. Універсальне використання.
АГРОТЕХНІКА: Буряк краще росте на багатих, родючих ґрунтах із нейтральною реакцією. На важких ґрунтах її потрібно вирощувати на грядах.
Найкращі попередники - рання картопля, огірок, цибуля, гарбуз, кабачки.
Восени на ділянку під буряки вносять перегній, за потреби ґрунт вапнують, навесні вносять комплексне мінеральне добриво.
Насіння висівають наприкінці квітня - на початку травня на глибину 2-4 см в рядки з міжряддями 25-30 см і відстанню між насінням 8-10 см. Проріджування не потрібно.
Надалі догляд полягає в розпушуванні, регулярному підживленні та поливі.
Насіння буряків можна висівати під зиму наприкінці жовтня – на початку листопада.
Регулярне вживання сприяє зниженню холестерину у крові.
Супутні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну